Exercici Flash OFI

dimarts, 1 de maig del 2007

II TROFEU CIUTAT d’ALAIOR EDAT ESCOLAR 28 D'ABRIL

El CLUB CICLISTA 42x21 d’ALAIOR a organitzat aquest cap de setmana el

II TROFEU CIUTAT d’ALAIOR per EDAT ESCOLAR

A la cursa han participat uns 40 al·lots i al·lotes de al categoria principiants fins a júniors els dos dies.

Els trofeus de les etapes ha sigut donats per BRICOSINTES.

Els trofeus del premi de muntanya han sigut donats per CICLOS TRAMONTANA.

Els records per els principiants els han donat NURA ESPORTS i CICLOS TRAMONTANA.

Els trofeus de la general final han siguts donats per l’Ajuntament d’ALAIOR.

El club ciclista 42x21 d’Alaior ha fet entrega a cada etapa i a cada categoria un maillot de líder per el primer classificat de cada categoria, i un maillot de montaña per el primer classificat a l'sprint a llimpa.

La primera etapa va consistir en un circuit de 2.5 quilometres amb la pujada de llimpa a cada volta, els alevins varen fer 4 voltes, els infantils 6 voltes i els cadets- júniors 17 voltes.




Els infantils van rodar junts fins a la 3ª volta on hi havia el premi de muntanya, Ruben Sanchez corredor del club ciclista 42x21 es va destacar de els altres, i no va aturar fins meta,que va arribar en solitari deixant el segon corredor a 48" segons darrere seu. Darrere es varen fer varis grups que es van disputar les altres posicions, entre altres el corredor mallorqui Josep Miralles C.C. ses salines que va aconseguir la segona posició, i Pere Domingo que va arribar tercer a la linea de meta. En femines Monica Bosch va guanyar.


PREMI DE MONTAÑA:


Els cadets-juniors, també van rodar junts fins el primer pas puntuable per el premi de muntanya, al final es va disputar un sprint entre 3 corredors en el qual Pere timoner va guanyar deixant al corredor David Fulgeira a mitj pam de la linea.


Desprès es fa ver un grup capdavanter de una 10 corredors, que amb el pas de les voltes, averies i la pujada es anava reduint cada cop més. Xavi Mascaró no va poder opta a podium per culpa de un fall mecànic a la bicicleta , encara que si el circuit agués durat més segurament aguera pogut estar amb els de davant.
Pels qui encara no so creuen aqui Pere Timoner demostrà la primera posició.



Podium dels pricipiants

Podium alevins




Podiu infantils
Ruben es vesteix de lider en escaladaI també de lider de la carrera

Podium cadet i junior

Pere es vesteix de lider

1 comentari:

Xavi ha dit...

Kel leeiss olee olee!

Jajaja

UaaaUaaaUaaaa


Google