Exercici Flash OFI

dijous, 17 de maig del 2007

II trofeu Bricosintes-Ciclos Tramontana

El Club Ciclista 42x21 d'Alaior va organitzar el II trofeu Bricosintes-Ciclos Tramontana amb la participació de corredor de les categories principiants, alevins, infantils i cadets-júniors. El circuit es trobava dins la zona verda de polígon "La Troxa" d'Alaior, amb un recoregut d'1.1km, més tècnic que ràpid. Els principiants han fet dues voltes a un circuit adaptat per a ells, amb la participació de 8 corredors.

Els alevins han fet 4 voltes al circuit de 1.1km, 4.4km, habilitat per l'organització. Rafel López, P.C. Ciutadella, va quedar el primer, seguit d'en Sergi Salord, P.C. Ciutadella, segon, na Júlia Torres, G.E. Es Port, va ser la primera femina.

Els infantils van fer 8 voltes, 8.8km, en Ruben Sanchez, bricosintes 42x21 Alaior, va destacar de sortida i va realitzar la cursa amb solitari i sense cap pressió. El segon va ser Daniel Diez, P.C. Ciutadella, tercer en Pedro Domingo, G.E. Es Port. La primera fémina va ser na Mònica Bosch, P.C. Ciutadella, que va quedar quarta de la general.

Els cadets-júniors van fer 15 voltes, 16.5km, i en Lluís Pérez, P.C. Ciutadella, va ser el guanyador. En Xavier Mascaró, Bricosintes 42x21 Alaior, va intentar pressionar al primer classificat, però no va aconseguir-ho i finalment va acabar segon. El ciclista va reafirmar la primera posició final de la challenge escolar de BTT 2007. En Pere Timoner, Bricosintes 42x21 Alaior, va ser tercer de la cursa, la primera fèmina va ser Nerea Gonzalez, P.C. Ciutadella. En aquesta categoria hi havia corredors que van patir problemes mecànics en les seves bicicletes.